Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Yulina

WhatsApp : +8615063999498

Οι πελάτες της επίσκεψης της Ταϊλάνδης

May 10, 2013

 

Αυτόν τον τον ηλιόλουστο Απρίλιο, οι πελάτες της Ταϊλάνδης έρχονται στο εργοστάσιό μας για την επιθεώρηση. Οι συνάδελφοι φθάνουν εργοστάσιο zibo πολύ νωρίς, προετοιμαμένος για. Η επιχείρησή τους αγοράζει το τούβλο αργίλου πυρκαγιάς από την επιχείρησή μας αυτή τη φορά. Ο πελάτης της Ταϊλάνδης που επισκέπτεται προκειμένου να ενισχυθεί η κατανόηση εμείς και επίσης προκειμένου να εξεταστεί το προϊόν.
 
Το μεσημέρι, οι πελάτες της Ταϊλάνδης φθάνουν τελικά, είναι πολύ ικανοί στα τούβλα αργίλου πυρκαγιάς. Έλεγχος πελατών το χρώμα των τούβλων, ρωγμές και σημεία σιδήρου. Μετά από αρκετές ημέρες της δοκιμής, οι πελάτες είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα προϊόντα. Κατόπιν πηγαίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων για τις διαπραγματεύσεις, έφθασε τελικά σε μια νέα διαταγή. Και κάνετε μερικές ιδέες για μακροπρόθεσμη συνεργασία στο κοντινό μέλλον.
 
Μετά από αυτόν, οι πελάτες και οι συνάδελφοι είχαν το μεσημεριανό γεύμα μαζί και πίνουν το κρασί, που παρουσιάζει τη φιλοξενία του Κινεζικού λαού. Οι πελάτες της Ταϊλάνδης «που έρχονται εμπιστοσύνη αυξάνουν των πελατών» και κατανόηση για μας. Η άφιξη του πελάτη της Ταϊλάνδης,  έχει τη μεγάλη σημασία στην οικονομική συνεργασία μας.